Persoonsbeveiliging

Aanslagen, bedreigingen, afpersing en ook stalking komen tegenwoordig ook in Nederland steeds vaker voor en zijn zaken waar u mee te maken kunt krijgen.Vooral als vermogend of publiek bekend persoon uit media, zakenwereld of politiek kan persoonsbeveiliging het meest geschikte middel zijn om uw veiligheid, maar ook die van uw familieleden en naasten te waarborgen.

Als een kameleon opgaan in de menigte
De persoonsbeveiligers van Sentry verzorgen professionele beveiliging ten behoeve van personen, en kunnen indien gewenst in elk “milieu”als een kameleon opgaan in de menigte, “zien zonder gezien te worden”.
Zij zijn er in getraind om verdachte of potentieel gevaarlijke situaties voortijdig te onderkennen, hiernaar te handelen en kunnen daarmee incidenten voorkomen.Onze persoonsbeveiligers hebben veel van hun kennis opgedaan bij verschillende overheidsdiensten zoals politie, defensie en justitie, maar ook hebben zij diverse trainingen bij buitenlandse specialisten gevolgd.

Chauffeur en beveiliger in 1
Tevens kunnen wij chauffeurs leveren, die tevens persoonsbeveiliger zijn. Zij kunnen u overal veilig naar toe brengen echter hebben daarbij extra oog voor veiligheid van u. Door hun ruime ervaring en hun servicegerichte houding kunnen zij een hoeveelheid werk en zorg van u overnemen. Het regelen van hotels, inchecken, afspraken maken kunnen zij voor u verzorgen. Zij zullen naar de buitenwereld optreden als uw chauffeur, echter zijn zij getrainde persoonsbeveiligers met gekwalificeerde opleidingen in binnen en buitenland. Representatieve medewerkers die u kunnen vergezellen tijdens zakenreizen en of privé uitstappen, waarbij zij zowel als chauffeur als persoonsbeveiliger kunnen optreden.