Evenementenbeveiliging

Succesvolle evenementenbeveiliging draagt bij tot een sterk imago van uw organisatie. Evenementenbeveiliging is tot een actueel punt in de media geworden. Vaak werd er te gemakkelijk gedacht over de invulling van de beveiliging van een evenement. Achteraf bezien had men beter een professionele evenementenbeveiliger in de arm kunnen nemen. De gevolgen/ resultaten van een slechte voorbereiding zijn een ieder bekend. Evenementen beveiliging wordt door Sentry dan ook op zeer professionele wijze verzorgd.

Een goede sfeer creëer je door veiligheid
Een concert, sportevenement of feest moet vergunningtechnisch beveiliging hebben, maar in de visie van Sentry mag deze nooit een stempel drukken op het evenement. Want een goede sfeer is bepalend voor de veiligheid, en niet andersom. Sentry heeft ruime ervaring met grote en kleine evenementen, en geeft elk evenement een veiligheidsjas die hem past. Op de achtergrond waar het kan, daadkrachtig waar het moet. Adequaat, scherp, maar bovenal dienstbaar, gastvrij en klantgericht; omdat veiligheid meer is dan een bepaling in een evenementenvergunning, het is een gevoel.

Voorkomen is beter dan genezen
Sentry is een van de grootste Evenementenbeveiligers in Nederland. Wat voor event u ook organiseert, uw evenementen beveiliging is bij ons in goede handen.Het succes van een evenement wordt door verschillende factoren bepaald. Een van deze factoren is veiligheid: een ongewenste situatie kan fataal zijn voor het welslagen van het evenement. Goede evenementen beveiliging voorkomt vervelende gebeurtenissen en reduceert (dreigende) ongewenste situaties tot een minimum. Voorkomen is immers beter dan genezen. Sentry is de meest ervaren evenementenbeveiliger van Europa; jaarlijks verwelkomen onze medewerkers meer dan 6 miljoen bezoekers tijdens popfestivals, sportwedstrijden, televisieopnamen,congressen en andere evenementen en bijeenkomsten.