Bedrijfsbeveiliging

Elk bedrijf heeft te maken met zijn eigen risico’s. Dit kan variëren van veiligheid van medewerkers tot diefstal van goederen en bedrijfsinformatie.
Behalve veelal de materiële schade en verlies van goederen gaan inbraken ook vaak gepaard met verlies van belangrijke informatie en oponthoud in de dagelijkse operationele zaken. Naast deze materiële schade is de psychologische impact bij u, uw werknemers en de klanten groot.

Sentry heeft een duidelijke focus op bedrijfsbeveiliging waarin mensen centraal staan. Onze dienstverlening is namelijk gebaseerd op de ervaring, deskundigheid en kennis van onze gekwalificeerde en gecertificeerde mensen; zij maken het verschil.
U kunt altijd rekenen op betrokken en betrouwbare integere medewerkers die, met u en uw interne en externe klanten, meedenken, snel handelen en net dat beetje extra doen om de herkenbare optimale service van Sentry te kunnen bieden.

Bedrijfsbeveiliging afgestemd op continuïteit
Bij bedrijfsbeveiliging handelt Sentry daarom behalve uit oogpunt van brand- en criminaliteitspreventie, ook als bewaker in de continuïteit van het bedrijfsproces. Aangezien er geen standaard bedrijven en standaard processen bestaan, zijn er ook geen standaard oplossingen voor bedrijfsvraagstukken. Daarom levert Sentry beveiliging op maat, afgestemd op uw bedrijf en wensen, met maximale inzet op de continuïteit van uw bedrijfsproces.